Правила вибору вуличних меблів для заміського будинку: що потрібно врахувати

29.07.2024 в 16:54
586
Правила вибору вуличних меблів для заміського будинку: що потрібно врахувати
Ілюстрація / Світлина з відкритих джерел
Саме варіанти для вулиці мають гарну стійкість до вологи, різких змін температур і прямих сонячних променів.

На сучасних дачах та в заміських будинках дуже часто можна побачити не лише городи чи сади, а й спеціально виділену зону для відпочинку, де можна провести час в будь-яку пору року. Для її облаштування використовують різні вуличні меблі, які можуть мати різноманітне оздоблення. Великий їх асортимент пропонує компанія TerraHome, яка вважається відмінним партнером для українського споживача. На сайті https://terrahome.com.ua/ulichnaya-mebel/ ви можете познайомитись з асортиментом та обрати те, що підійде вам за бюджетом.

Які існують види вуличних меблів

Таку продукцію можна розрізняти за багатьма критеріями. Наприклад, за способом використання її можна поділити на меблі:

  • для звичайного відпочинку;
  • для загоряння влітку;
  • для прийому їжі.

Найпростіші комплекти складаються з кількох предметів — один стіл та від 4 до 6 стільців. До інших предметів меблів належать лавочки, крісла, гамаки та навіть дивани.

Також можна класифікувати моделі за умовами використання. Саме варіанти для вулиці мають гарну стійкість до вологи, різких змін температур і прямих сонячних променів.

Інші меблі, які також можна віднести в цю категорію, використовуються лише на майданчиках закритого типу, наприклад, на верандах. Адже на відкритій місцевості такі предмети меблів можуть поступово втратити свій привабливий зовнішній вигляд, оскільки нестійкі до природних умов. Тому купуючи продукцію, варто вивчити усі її особливості.

Матеріали виготовлення: з чого роблять меблі для вулиці

При виборі меблів для присадибної території слід враховувати й матеріал, з якого вони виготовлені. Найбільш популярними є варіанти з дерева. Вони мають безліч плюсів, до яких відносяться:

  • привабливий вигляд;
  • довговічність;
  • стійкість до зносу.

Якщо правильно й регулярно за ними доглядати, то стільці та столи прослужать їх власнику протягом тривалого часу. Такі меблі хоч і коштують дорого, зате характеризуються високою якістю.

Правила вибору вуличних меблів для заміського будинку: що потрібно вра

Пластикові гарнітури також користуються популярністю. До переваг меблів відносяться помірна вартість та широкий асортимент товарів. Крім того, екземпляри мають невелику вагу.

Також за пластиком дуже легко доглядати, оскільки йому не страшні ні волога, ні будь-що інше. Істотний мінус таких меблів — вони не довговічні. Пластик занадто швидко ламається, а поблизу вогню і зовсім може розплавитися.

Металеві меблі — для тих, хто хоче купити продукцію, яка послугує не менше 10 років. Вони міцні й мають гарний зовнішній вигляд. Крім того, метал можна поєднувати з іншими матеріалами. Наприклад, це стосується стільців та крісел. Найчастіше з металу роблять лише основу, а самі сидіння дерев'яні.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
29.07.2024 16:54 586
5.0 // 2
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.