Психологічна допомога дитині онлайн «HoldYou»

17.11.2020 в 19:02
448
Психологічна допомога дитині онлайн «HoldYou»
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Якщо ви помічаєте, як невеликі труднощі перетворюються в серйозні проблеми, а поведінка різко погіршується, вам допоможе дитячий психолог онлайн.
Всі батьки хочуть для своїх дітей всього найкращого. Вони переймаються щодо здоров'я, освіти, їх стосунків із друзями та однокласниками. З особливим хвилюванням ставляться і до власних взаємин з ними.

Саме в дитинстві відбувається становлення психіки та формування особистості дитини. Це непростий період, коли малюк розвивається, пізнає світ, власні бажання, вчиться спілкуватися з однолітками, відстоювати свій особистий простір тощо.

Батьки повинні бути уважними, щоб при необхідності допомогти в ситуаціях, у яких дитина не зможе розібратися самостійно. Адже речі, що здаються дорослим очевидними та простими, сприймаються малюком зовсім по-іншому.

Якщо ви помічаєте, як невеликі труднощі перетворюються в серйозні проблеми, а поведінка різко погіршується, вам допоможе дитячий психолог онлайн.

Ваше чадо виросте щасливим і здоровим, якщо ви вчасно звернете увагу на проблеми, що виникають. І зможете оточити його турботою та участю.

Як зрозуміти, що слід звернутися до дитячого психолога?

дитячий психолог
  • Ви більше не контролюєте ситуацію і не впливаєте на поведінку малюка;
  • Ваша дочка або син потрапили в «погану компанію» і всіляко намагаються бути схожими на їх лідера;
  • Девіантна поведінка, вандалізм, навмисне ігнорування соціальних норм, неповажне ставлення до дорослих, агресія;
  • Дитина замкнута, закомплексована, не впевнена у собі, у неї низька самооцінка;
  • Ви спостерігаєте пригніченість, поганий настрій протягом місяця;
  • Малюка кривдять у школі, чіпляють, він став жертвою булінгу;
  • Вчителі навмисно зачіпають його, принижують, необ'єктивно оцінюють. Звідси з'являється низька успішність, яка пов'язана зовсім не з лінню, а з певною моральною травмою;
  • Кожного разу, коли дитина просить про допомогу, ви або не знаєте, як їй допомогти, або зайняті власними справами та проблемами;
  • Малюк не справляється із заданим вами ритмом життя, боїться відповідальності. Ви помічаєте, що він занадто агресивний або надмірно чутливий: швидко ображається, дратується, засмучується;
  • Часто хворіє.
Опрацювати всі ці проблеми можна на сеансі у дитячого психолога HoldYou. Щоб записатися на консультацію, пройдіть реєстрацію в мобільному додатку або на сайті, оберіть психолога із запропонованих, вкажіть дату та час, оплатіть та чекайте на дзвінок фахівця.

Дитячий психолог задасть дитині питання про її стан і настрій. Це допоможе з'ясувати, в чому причина переживань і поведінки. Подальша робота залежить від проведеної діагностики і симптомів. Спеціаліст може використовувати різні інструменти для більш ефективної роботи — ігрові методики, казкотерапію, арт-терапію тощо.

Проявіть турботу про свою дитину, записуйтеся на першу консультацію прямо зараз.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
17.11.2020 19:02 448
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.