SkillzRun: LMS-система для створення мобільних додатків

30.10.2023 в 16:00
599
SkillzRun: LMS-система для створення мобільних додатків
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
LMS-система SkillzRun сьогодні використовується не лише для отримання прибутку, а й також для навчання співробітників та партнерів.

У сучасному світі найактивніше використовуються цифрові технології. Цим можна скористатися, щоб просунути власний бізнес, організувати навчання чи виконати інші дії. Щоб реалізувати все це максимально швидко, можна скористатися ефективним інструментом – це SkillzRun.

Основна відмінність LMS-системи SkillzRun – це унікальна розробка. Над цим сервісом працювало кілька фахівців у ІТ-сфері та в освітній галузі. Подібне поєднання привабливе, тому що дозволяє вивести навчання на кардинально новий рівень.

Хто може користуватися сервісом SkillzRun?

Спочатку LMS-система була розроблена для того, щоб можна було створити ефективну мобільну програму, яка може приносити прибуток. Тепер її функціонал значно розширився і використовується для навчання співробітників, в якості корпоративного інструменту. SkillzRun може використовуватись різними фахівцями, це:

  • Власники або керівники онлайн-школи. Якщо користуватися спеціально підготовленими додатками, можна на порядок підвищити ефективність навчання.
  • Організатори державних громадських проектів. Це дозволяє створювати високоякісні мобільні додатки, які позитивно впливають на освітню систему.
  • Тренери та коучи. Якщо вони користуватимуться мобільними програмами, то можна буде створювати ефективні онлайн-продукти.

Користуватися сервісом SkillzRun можна за різноманітних умов. Так, можна створювати мобільні програми для роздрібної торгівлі, для здоров'я, для вивчення мов та для інших цілей.

SkillzRun: LMS-система для створення мобільних додатків

Чому варто користуватися сервісом SkillzRun?

Віддаючи перевагу цьому сервісу, можна буде розраховувати на отримання кількох важливих переваг:

  1. Мобільність. На даний момент SkillzRun – це ефективна українська LMS-система, за допомогою якої можна правильно організувати процес навчання, використовуючи мобільний додаток.
  2. Можливість гейміфікації. За допомогою SkillzRun можна підготувати ефективну мобільну програму, щоб можна мотивувати людей до прогресу.
  3. Зручність. Користуватися ефективною LMS-системою зручно, оскільки всі етапи ретельно опрацьовані.

Для того, щоб скористатися ефективними напрацюваннями SkillzRun, варто передусім відвідати портал https://skillzrun.com/ та ознайомитися з умовами співпраці. Перш ніж замовляти повний пакет послуг, можна скористатися тестовою версією, яка дозволяє безкоштовно користуватися системою протягом 60 днів.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
30.10.2023 16:00 599
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.