SkillzRun: особливості LMS для навчання

24.11.2023 в 22:48
421
SkillzRun: особливості LMS для навчання
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Платформа SkillzRun дозволяє вивести процес навчання на кардинально новий рівень мобільності, а також мотивації та інтерактивності.

Фахівці, які працюють у галузі ІТ та у сфері освіти, розробили унікальну платформу, яка отримала назву Skillzrun. Сьогодні її активно використовують для навчання, оскільки ця розробка має багато унікальних якостей.

Особливості розробки

Підготовлений професіоналами мікс дозволяє вивести процес навчання на кардинально новий рівень мобільності, а також мотивації та інтерактивності. Щоб розробити саме той продукт, який буде цікавий багатьом користувачам, фахівці брали до уваги всі інноваційні напрацювання українського ринку освіти та західні розробки.

Перед тим, як запустити SkillzRun, професіонали проводили численні дослідження, а також тести. Усе це дозволило підготувати продукт, який оптимально відповідає потребам.

Важливо брати до уваги той факт, що на даний момент SkillzRun має і відповідний мобільний додаток White Label, підготовлений для кількох програмних оболонок. Спочатку його можна використовувати безкоштовно, це дозволить всім бажаючим вільно ознайомитися з усіма можливостями та визначитися, чи буде він їм корисний.

Якщо користувачів все задовольнило, можна вибрати тариф Professional, що дозволить отримати доступ до більшої кількості функціональних можливостей. Додаток підходить як для Андроїду, так і для Айфонів, завантажити його можна, відповідно, у Play Market та App Store.

SkillzRun: особливості LMS для навчання

Кому буде цікавий сервіс SkillzRun?

На даний момент платформа SkillzRun може бути використана для різноманітних цілей. З її допомогою можна легко генерувати мобільний додаток, витрачаючи мінімальну кількість часу. Цим варіантом можуть користуватися:

  • тренери та коучі, які зацікавлені у просуванні власного проекту;
  • власники та керівники онлайн-шкіл, які хочуть покращити процес навчання та зробити його більш ефективним;
  • менеджери та фахівці, які хочуть підготувати мобільний додаток для своїх співробітників.

Безперечно, користуватися платформою SkillzRun можуть і інші фахівці. Все тому, що ця розробка дозволяє підвищити ефективність процесу навчання. Для цього можна створити відповідну програму, яка буде наповнена потрібними функціональними можливостями. Додатково можна організувати інтерактивне навчання, що мотивує людей, активізує їх розвиток.

Перед тим, як скористатися LMS для навчання SkillzRun, слід ознайомитися з основними моментами використання системи, які викладені на сайті skillzrun.com. Додаткову інформацію можна запросити, якщо звернутися до професіоналів, які є розробками цієї платформи.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
24.11.2023 22:48 421
4.6 // 5
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.