Спільні покупки жіночого одягу: як отримати максимальну вигоду від гуртових замовлень

20.03.2024 в 19:39
506
Спільні покупки жіночого одягу: як отримати максимальну вигоду від гуртових замовлень
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Організувати або приєднатися до спільних закупів жіночого одягу можна на спеціалізованих сайтах-форумах, торговельних майданчиках.

Спільні покупки (СП) жіночого одягу — це схема, що дає змогу заощаджувати та купувати бажані речі з великими знижками. Головна умова — дотримуватися вимог постачальника та замовляти необхідну кількість товару.

модний жіночий одягУ цьому процесі беруть участь:

  • виробник або гуртовий продавець;
  • покупці, яких влаштовують асортимент і якість товарів продавця;
  • організатор-координатор, необхідність у якому виникає, якщо у спільних закупах беруть участь не 3–4 подруги, а 15–20 малознайомих або зовсім незнайомих людей.

Організація спільних закупів — непроста справа, яка потребує не лише часу, а й сил. Саме тому в суму, що сплачують покупці, крім ціни товару та вартості доставлення, входить і винагорода для організатора СП. Сума комісії зазвичай становить 10-15% від гуртової вартості товарів.

Як працюють спільні покупки?

модний жіночий одягСП організують приблизно за такою схемою:

  1. Організатор відкриває закупівлю на товар та вказує умови продавця: вартість товару, на яку загальну суму необхідно зробити замовлення, умови доставлення тощо.
  2. Покупці приєднуються до закупівлі. До моменту, коли загальна сума не досягне необхідної, учасники СП можуть скасовувати або змінювати свої замовлення.
  3. Коли потрібну кількість заявок буде зібрано, організатор закриває збір. Після цього скасувати чи змінити замовлення вже не можна.
  4. Організатор робить замовлення постачальнику, той виставляє рахунок. Після цього всі учасники СП сплачують свою частину суми.
  5. Постачальник надсилає замовлення на потрібну адресу. Організатор роздає учасникам СП їхні замовлення або надсилає їх поштою.

Організувати або приєднатися до спільних закупів можна на спеціалізованих сайтах-форумах, торговельних майданчиках, що працюють у форматі інтернет-магазину, та соцмережах.

стильний жіночий одяг

Спільні покупки жіночого одягу: основні переваги

Найголовніший плюс спільних покупок — економія грошей та часу. СП дають можливість придбати жіночий одяг оптом за мінімальною ціною. Організаційний збір у розмірі 10-15% не можна порівнювати з роздрібною надбавкою (100% та більше), до якої входять витрати на оренду приміщення, освітлення та опалення, зарплатню працівників, а також чистий прибуток. До того ж вибрати товар і зробити замовлення можна просто з дому, що дає змогу заощадити дорогоцінний час.

жіночий одяг

Ще одна перевага — великий асортимент одягу. У роздрібних магазинах часто немає потрібного розміру, залишилася остання одиниця, і та з браком, річ, що сподобалася, представлена тільки в одному кольорі тощо.

Учасники СП захищені від численних хитрощів і рекламних трюків, які використовують у магазинах (музика, освітлення, запахи тощо). Під час купівлі в інтернеті у покупця є час на те, щоб обміркувати покупку, почитати відгуки про товар і порадитись з близькими.

Fashion Girl

Fashion Girl — український виробник і гуртовий продавець якісного жіночого одягу. Жіночий одяг оптом в Fashion Girl — це вигідно, адже різниця між роздрібною і гуртовою ціною становить у середньому 20-25%. Саме тому тут замовляють товари організатори СП, а також дропшипери і власники роздрібних магазинів жіночого одягу.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
20.03.2024 19:39 506
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.