Стоматологічна клініка Este-line: якісні послуги та вигідні акції

14.10.2024 в 17:01
181
Стоматологічна клініка Este-line: якісні послуги та вигідні акції
Ілюстрація / Світлина з відкритих джерел
Стоматологія в Києві Este-line запрошує сміливо звертатися у ситуаціях, коли потрібна невідкладна допомога.

Здоров’я зубів — це те, на чому не можна економити, адже на ньому базується і здоров’я організму в цілому. Але якісно — зовсім не обов’язково дорого. Стоматологічна клініка Este-line пропонує своїм пацієнтам якісні послуги за доступною вартістю.

Які послуги пропонує своїм клієнтам Естілайн

До клініки можуть звертатися як дорослі, так і діти, в клініці працюють фахівці різних напрямків. Ось що пропонується клієнтам:

  • лікування під наркозом — таке рішення підходить для тих, хто хоче отримати якісні послуги у комфортній обстановці. Наркоз підбирається індивідуально, пацієнт сміливо може розраховувати на найкраще рішення, яке буде повністю безпечним;
  • виправлення прикусу з використанням різних брекет-систем, при цьому з мінімальним дискомфортом;
  • лазерна імплантація з використанням унікального лазерного апарату, який є лише у семи стоматологічних клініках в Україні;
  • чищення зубів, яке необхідне для того, щоб підтримувати здоров'я зубів та ясен;
  • терапія — найрізноманітніші види стоматологічних втручань, від пломбування до лікування ясен;
  • видалення та протезування зубів. Незважаючи на те, що видаляти зуби стоматологи намагаються тільки в крайньому випадку, ситуації все ж таки бувають різні. Після видалення необхідно провести протезування, щоб зберегти зубний ряд.

Актуальні акції стоматології Este-line

Різноманітні акції проводяться у стоматології регулярно, дозволяючи заощадити до 60% на послугах та матеріалах. Крім того, всі пацієнти можуть розраховувати на безкоштовну консультацію та 3Д-знімок.

Стоматологічна клініка Este-line: якісні послуги тат вигідні акції

Більшість акцій поширюється на імпланти та їх встановлення. Постійно діє пропозиція щодо безкоштовного лікування зубів військовим та дітям загиблих захисників. Учасникам війни пропонується знижка 20% на постійній основі, а діти загиблих героїв лікуються безкоштовно. Також ще одна постійна акція, яка діє одноразово — це знижка у п'ять відсотків за позначку у сторіс.

Які додаткові напрямки реалізовані у клініці

Стоматологія в Києві Este-line запрошує сміливо звертатися у ситуаціях, коли потрібна невідкладна допомога.

Пацієнти з гострим болем далеко не завжди можуть дочекатися прийому по запису — у цьому випадку вони приймаються без черги. У клініці є все обладнання, яке потрібне для того, щоб надавати невідкладну допомогу.

Крім того, у клініці працює "стоматологічний кабінет на колесах", який також має все необхідне обладнання та дозволяє проводити багато видів стоматологічних маніпуляцій.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
14.10.2024 17:01 181
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.