Створіть свій неповторний дизайн з плінтусом прихованого типу

14.06.2023 в 13:15
548
Створіть свій неповторний дизайн з плінтусом прихованого типу
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Велика кількість переваг таких плінтусів робить їх дуже практичними для використання у різних умовах.

Щоб захистити стики стіни та підлоги, а також замаскувати комунікації використовують плінтус прихованого монтажу, який має спеціальні внутрішні канали. Завдяки їм можна досягти максимальної естетичності приміщення та захисти кабелі від можливих пошкоджень. Саме тому ці вироби мають великий попит серед користувачів, які хочуть оздоблювати своє приміщення, використовуючи сучасні технології та матеріали.

Великий вибір прихованих плінтусів знаходиться в каталозі «Строй Дім» — https://www.stroy-dom.kiev.ua/ua/laminat-i-parket/plintus/osobenostii/skrutuymon. В асортименті алюмінієві вироби, які мають чималу кількість переваг. Вони не піддаються температурним перепадам, вологості та дії хімічних речовин. Все це робить їх дуже практичними для використання у різних умовах.

Також вони відрізняються простим монтажем, не створюють різні щілини та виступи, що спрощує процес прибирання кімнати. Не займають зайвого місця у кімнаті, що дозволяє розміщувати меблі простіше та ефективніше. Дозволяють приховати проводку або створити незвичайні світлові ефекти. Їх можна використовувати для будь-якої кімнати, включаючи ванну та кухню.

алюмінієвий плінтус

Єдиним недоліком цих конструкцій є їхня ціна, бо в зрівнянні з класичними аналогами вона вища. Але результат монтажу доведе, що покупка є повністю виправданою.

Користуючись послугами «Строй Дім» клієнтів порадують доступні цінники на товари та вигідні умови постачання. Замовити матеріали можна гуртом чи в роздріб, отримавши замовлення найближчим часом.

Будівельний магазин «Строй Дім»

Будівництво та ремонт — це важкі та трудомісткі процеси, які зазвичай потребують не тільки часу, але й багато енергії на пошук і вибір необхідних матеріалів. Однак, якщо ви шукаєте найкращі й доступні товари з максимальною ефективністю та мінімальними затратами, то магазин має для вас асортимент високоякісної продукції, яку ви можете легко і швидко знайти та придбати онлайн.

Торговий майданчик пропонує наступні переваги співпраці:

  1. Гарантія якості. Ви можете бути впевненими, що ви купуєте бездоганний продукт, який буде служити вам протягом багатьох років.
  2. Доступність та зручність. Придбати потрібні вам будівельні матеріали та інструменти в будь-який час зручний для вас.
  3. Програма лояльності. Клієнти можуть взяти участь у програмі знижок та бонусів або придбати товари по акції.

плінтус

Магазин пропонує швидку доставку товарів в будь-який куточок України без необхідності додаткових витрат.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
14.06.2023 13:15 548
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.