Світловідбиваючий одяг та аксесуари — надійний захист в темний час доби

09.12.2022 в 16:21
480
Світловідбиваючий одяг та аксесуари — надійний захист в темний час доби
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Всім добре відомо, що у зв’язку з тривалим вимкненням світла на вулицях виникає велика небезпека та ризик для пішоходів та водіїв.

Найбільш ефективним захистом для пішоходів та велосипедистів являється сигнальний (яскравий) одяг помаранчевого та жовтого кольорів: куртки, штани, жилети, лямки, шапки, який містить світловідбивальні елементи. Це допомагає водію, велосипедисту побачити носія з далекої відстані та вберегти від ДТП та її наслідків.

Для професійного використання сигнальний одяг має ряд характеристик: захист від знижених температур, вологостійкий (захист від дощу), вогнестійкий та інші.

світловідбиваючий одяг

Часто цікавить питання: де мають бути та де розташовані сигнальні елементи?

Сигнальні елементи (світловідбивні стрічки) нашиваються горизонтально або вертикально на одяг.

Кількість світловідбиваючої стрічки залежить від класу захисту (1, 2 та 3): чим вищий клас, тим більше світловідбиваючої стрічки використовується (для професійного використання).

Для звичайних користувачів достатньо декілька сигнальних елементів, щоб їх можна було ідентифікувати з далеку.

На сьогодні доступний та можливий варіант використання сітловідбивальних елементів, що наносяться на звичайний повсякденний одяг, оскільки в зимовий час більша частина людей носить верхній одяг темного кольору, що робить практично не помітним носія в темноті.  

Kyivziz представляє великий асортимент світловідбиваючих елементів:

  • стрічки,
  • браслети,
  • світлодіоди,
  • змінні язички для застібки-блискавки.

Легко одягати, легко знімати, легко замінити.

світловідбиваючі аксесуари

Світловідбивальні елементи надійні помічники для батьків. Діти залюбки доповнюють свою екіпіровку яскравими світловідбивальними деталями.

Світловідбивальні аксесуари мають бути одягнуті, приєднані або переноситися людьми, та призначені для непрофесійного використання. Видимість аксесуарів, призначена для сигналізації про присутність користувачів візуально при освітленні автомобільними фарами на темних дорогах.

Надійний та комфортний захист для всіх категорій людей, особливо дітей та людей похилого віку.

Світловідбивальний одяг та аксесуари допомагають помітити користувача в темноті, але не освітлюють йому дорогу. Для цих потреб Kyivziz пропонує лінійку різноманітних ліхтариків: кишенькові, інспекційні, налобні та прожектори, які забезпечують відмінну продуктивність для широкого діапазону задач та обов’язків.

ліхтарики

Основні переваги ліхтариків:

USB: Повністю заряджається через USB-порт

Яскравість: вимірюється в люменах (Лм) та означає, скільки люменів кожний освітлювальний прилад виробляє, що дозволяє підібрати правильне світло для роботи.

Час роботи: робоча тривалість приладу з моменту повної зарядки батареї до повної її розрядки. Це дозволяє вибрати правильне співвідношення яскравості до часу виконання.

Ергономічний та компактний дизайн дозволяє використовувати ліхтарики в умовах прогулянки, темного часу, небезпечної та важкої роботи. Ефективний час роботи та оптимальна яскравість забезпечують надійне, довговічне та багатофункціональне рішення для всіх потреб.

Бережіть себе та своїх близьких.

видимість одягу в темну пору

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
09.12.2022 16:21 480
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.