Торгово-розважальний центр Respublika Park анонсує нові відкриття

Вчера в 18:48
100
Торгово-розважальний центр Respublika Park анонсує нові відкриття
ТРЦ Respublika Park
СЕО Республіка Парк Юлія Щаслива повідомила про плани на другу половину року, які включають кілька цікавих проєктів.

Василь Толстунов та Сергій Толстунов — керівники найбільшого ТРЦ України та Східної Європи — підсумували результати першої половини року та оголосили про кілька сюрпризів, які будуть реалізовані до кінця 2024 року.

Юлія ЩасливаГоловний виконавчий директор Respublika Park Юлія Щаслива зазначає, що поточний рік насичений новими проєктами та цікавими подіями. Вона зазначила, що компанія продовжує розвиватися та дивувати відвідувачів.

У першій половині 2024 року було кілька важливих досягнень. Насамперед на площі тисячу квадратних метрів відкрився оновлений простір вітчизняних брендів Все. Свої, де презентували свою продукцію понад 50 українських виробників. Додатково ТРЦ розширив міжнародну присутність відкриттям нових магазинів закордонних операторів, а також поверненням Inditex Group та H&M.

Згідно з планами компанії, до кінця року відкриється не менше 20 магазинів, у яких будуть представлені товари відомих брендів — українських та міжнародних. Почне працювати 4-5 нових ресторанів, що дозволить оновити фуд-корт.

Також у ТРЦ Республіка власник запустив серію фестивалів RESPUBLIKA FEST, що залучило багато відвідувачів. Перший фестиваль, що відбувся на початку травня, за чотири дні відвідало 150 тисяч гостей.

СЕО Республіка Парк Юлія Щаслива повідомила також про плани на другу половину року, які включають кілька цікавих проєктів. До кінця поточного року в ТРЦ Республіка власник має намір відкрити ковзанку та спортивний клуб Sport Life, у якому буде басейн. Очікується, що ковзанка буде найкращою в Україні.

У листопаді до триріччя ТРЦ Республіка власник готує феєрично-патріотичне шоу. Юлія Щаслива стверджує, що святкування запам'ятається відвідувачам.

Щоб за умови можливих відключень світла забезпечити безперебійну роботу ТРЦ Республіка, власник вкладає інвестиції в альтернативні джерела енергії. Юлія Щаслива зазначає, що мета компанії — створення простору, в якому кожен відвідувач, незалежно від зовнішніх обставин, знайде під одним дахом все необхідне для шопінгу, відпочинку та розваг.

ТРЦ Respublika Park

СЕО компанії стверджує, що власники Республіки постійно інвестують у розвиток ТРЦ, оскільки вірять у світле майбутнє нашої країни. Вони прагнуть зробити все можливе, щоб створити сучасний комфортний простір для гостей.


Довідкова інформація

У листопаді 2021 року у Києві було відкрито супер-регіональний торговельно-розважальний центр Республіка Парк, який зайняв 300 тисяч квадратних метрів площі. ТРЦ Respublika хто власник? Це добре відома у сфері нерухомості компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, заснована у столиці Австрії у 2013 році.

Керівництво компанією здійснюють Василь Толстунов та Сергій Толстунов. Trafin як акціонер активно працює на європейських ринках нерухомості, інвестує значні кошти в економіку України, а також у житлові та торговельні комплекси різних країн.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
Вчера 18:48 100
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.