Важливі особливості ландшафтного проєктування

01.08.2023 в 19:07
2746
Важливі особливості ландшафтного проєктування
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Тільки професійний підхід дозволить підкреслити особливості рельєфу та витримати баланс між красою та користю, садових скульптур та архітектури.

Сучасні власники земельних ділянок піклуються про красу заміського будинку та приділяють увагу оздобленню прибудинкової території. Ландшафтне проєктування 3dground.biz/landscapedesign допомагає порівняно швидко перетворити власну ділянку на райський куточок. Створення проєкту краще доручити фахівцям. Професійний підхід дозволить вам підкреслити особливості рельєфу та витримати баланс між красою та користю розташованих на ділянці рослин, садових скульптур та архітектурних компонентів.

Етапи проєктування ландшафтного дизайну

ландшафтне проєктування

Розробку ландшафтного проєкту ведуть в кілька етапів:

  1. Виїзд на ділянку ландшафтного архітектора для вивчення рельєфу, складу ґрунту, розташування будівель і побажань замовника. Обговорюються всі деталі, щоб створити такий ландшафт, про який ви мріяли.
  2. Створення робочого ескізу з можливим розміщенням дерев, квітників, водойм, і елементів ландшафтної архітектури, визначається стиль дизайну і необхідність проведення робіт з коригування рельєфу. Після узгодження з клієнтом робочої концепції переходять до наступного етапу.
  3. Створення докладних робочих схем, креслень і генерального плану, на якому відображаються всі елементи створюваного ландшафту, в тому числі й підземні комунікації, наприклад траси автоматичної системи зрошення, дренажу або лінії відведення дощової та талої води. Надалі генеральний план ділянки допоможе власникам точно знати, де проходять труби або прокладені дроти.
  4. На підставі генерального плану створюється дендрологічна схема висадки рослин з точним зазначенням назв, кількості та місць посадки. Склад ґрунту, рівень залягання ґрунтових вод і напрямок сторін світу на ділянці справляє величезний вплив на вибір рослин. Власники багатьох ділянок просять передбачити можливість розміщення грядок для вирощування ягід і овочевих культур, а також розбити невеликий сад з плодовими деревами.
  5. Створюється деталізоване креслення, яке допомагає перенести заплановані зміни на конкретну місцевість. У ньому розписано розташування і ширина доріжок, відступів клумб від будівель, вказані розміри всіх розташованих на ділянці об'єктів.
  6. Проєктується ефективна і безпечна в будь-яку погоду схема освітлення ділянки.
  7. Виділяються функціональні зони: для відпочинку, обслуговування будинку, установки лазні, тераси, барбекю, альтанки, літнього душу або кухні.
  8. Після узгодження всіх деталей замовник отримує докладний кошторис на виконання всіх робіт і графік окремих операцій.

ландшафтний дизайн

Клієнт може самостійно встановлювати обмеження ціни, а дизайнери будуть розроблять проєкт з урахуванням запропонованого бюджету. Компанія «3D GROUND» протягом дванадцяти років надає комплексні послуги з ландшафтного дизайну в Києві та області.

Створюючи дизайн, проєкт ми враховуємо особливості кожної ділянки. Наші фахівці виконують всі операції під ключ і дають гарантію якості на всі роботи.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
01.08.2023 19:07 2746
5.0 // 41
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.