Вдосконалення обслуговування клієнтів у сфері HoReCa: система Кнайпа Про

18.08.2023 в 18:53
545
Вдосконалення обслуговування клієнтів у сфері HoReCa: система Кнайпа Про
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Завдяки послугам ресторанного консалтингу від Knaipa Pro Service власник може швидко окупити вкладення та почати отримувати прибуток.

Для відкриття закладу громадського харчування, такого як кав’ярня, недостатньо лише знайти приміщення, закупити обладнання та найняти працівників. Важливе місце у старті бізнесу займає менеджмент та облік. Кнайпа Про Сервіс є провідним засобом автоматизації на ринку готельно-ресторанного бізнесу. Звернувшися сюди по ресторанний консалтинг, можна отримати швидкий результат і одразу почати працювати. 

Система в дії

Ресторанний консалтинг може бути важливим ресурсом для вас, якщо ви хочете забезпечити успішне відкриття кофейні та забезпечити її стійкий розвиток. Самостійно прослідкувати рух коштів на всіх процесах у бізнесі доволі важко. Це забирає багато часу та інших ресурсів, через прості помилки власник може втратити значні кошти.

Knaipa Pro Service

Система автоматизації є комплексною і складається із підключень до терміналу POS, що розташовується в головному залі, до мобільних терміналів та пейджерів персоналу. Завдяки цьому забезпечується швидке прийняття та приготування замовлень клієнта із точним розрахунком.

Завдяки послугам ресторанного консалтингу від Knaipa Pro Service власник може швидко окупити вкладення та почати отримувати прибуток. Навчатися на власних помилках йому не потрібно, адже всі вони враховані спеціалістами. Особливо корисно звернутися по консалтинг, якщо у вас обмежений досвід в ресторанному бізнесі або ви хочете збільшити свої шанси на успіх.

Що дає автоматизація

Власник закладу в будь-який момент може знайти в систему, побачити стан балансу та перевірити діяльність команди. Дані про замовлення автоматично надсилаються на кухню, бар чи кондитерський відділ. Всі замовлення клієнтів відображаються на спеціальному моніторі. Це допомагає пришвидшити процес приготування та мінімізувати можливість помилки.

Коли відвідувачі закладу хочуть заплатити, офіціант через POS-термінал видає розрахунок і це одразу ж потрапляє у базу системи. Далі відбувається стандартний процес автоматизації:

  1. Замовлення оплачується через касу та закривається.
  2. Звіт про отримані гроші надсилається в систему.
  3. З балансу списуються витрачені продукти.

Таким чином, за короткий проміжок часу завдяки сервісу відбувається декілька важливих операцій, які відображають баланс і допомагають контролювати кількість списаних продуктів. Програма зручна у використанні, адже це можливість швидкої оптимізації та розвитку бізнесу.

відкриття кофейні

Чому варто замовити Кнайпа Про Сервіс

Сервіс допомагає пришвидшити процес обслуговування клієнтів шляхом автоматизації багатьох кроків. Робота персоналу спрощується та покращується, бо за балансом та резервацією столиків тепер слідкує система. 

У режимі онлайн можна подивитись не лише стан балансу, але і проконтролювати діяльність персоналу. Завдяки зрозумілому інтерфейсу розібратись із застосунком буде легко, навіть без особливих навичок та вмінь.

Можна контролювати виконання вказівок та навіть приймати важливі рішення через сервіс у режимі онлайн. Так максимально покращиться зв'язок із командою та з’явиться можливість вести бізнес віддалено, при цьому не витрачаючи багато часу на облік та ведення документації. Система допоможе якісно та швидко виконати ті завдання, які потребують точних обчислень та присутності персоналу.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
18.08.2023 18:53 545
5.0 // 2
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.