Весняний верхній одяг: що обрати?

16.02.2023 в 09:35
415
Весняний верхній одяг: що обрати?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Щоби зустріти весну напоготові, треба обрати гарний верхній одяг. А вибирати зараз є з чого.

Погодьтесь, на весну чекає кожен із нас. І не лише тому, що нарешті на вулиці буде досить тепло, світловий день подовжиться, а отже, і сонечко буде радувати нас набагато більше. Весна — це насамперед час пробудження і розквіту, тому так хочеться виглядати стильно і гарно. Але не слід забувати про те, що погода весною може бути дуже оманлива, бо весна лише вступає у свої володіння. Саме тому без верхнього одягу не обійтись. І якщо раніше це були лише куртки, основним матеріалом яких була лише плащівка на синтепоні, то зараз варіантів безліч.

Основні варіанти весняного верхнього одягу

верхній одяг

Щоби зустріти весну напоготові, треба обрати гарний верхній одяг. А вибирати зараз є з чого:

  • Пальто. Цей одяг має бути у кожної, бо він має чудовий вигляд на будь-якій фігурі й у поєднанні з будь-яким одягом. Розмаїття відтінків кольорів, у яких представлений цей одяг, допоможе кожній підкреслити свій стиль.
  • Бомбер. У моді він з'явився зовсім нещодавно, але вже отримав визнання серед багатьох модниць. Ця коротка яскрава куртка чудово поєднується з вуличним стилем одягу. 
  • Парка. Якщо ви прихильниця стилю casual, то парка саме для вас. Подовжена куртка с масивними карманами на блискавці не дасть вам замерзнути ранньою весною та відмінно підкреслить ваш стиль.
  • Куртка-косуха. Раніше такі куртки вважалися підхожими лише байкерам, але зараз гарна куртка-косуха може зустрітись у будь-якому стилі одягу. Виглядає вона чудово, зокрема завдяки своїй універсальності.
  • Тренч. Цей класичний одяг гарно поєднується з будь-яким низом. Навіть існує прислів'я: «Якщо у вас є гарний тренч, зовсім не важливо, що одягнуто під ним». Універсальною моделлю, яка підходить до будь-якого приводу, вважається тренч бежевого кольору. 

Обираючи весняний верхній одяг, в першу чергу звертайте увагу на стиль, якого ви дотримуєтесь найчастіше. Тоді вам буде легше підібрати образ під верхній одяг.

А як щодо взуття?

Весна — це дуже активна пора року, тому обирайте зручне взуття. Це можуть бути напівчоботи, кросівки чи мокасини. Якщо ваш стиль більш класичний, обирайте взуття з каблуком — ботильйони чи чобітки на шпильці.

У будь-якому випадку не поспішайте переходити на легше взуття, тому що ноги завжди мають бути у теплі. Попереду літо, тому ви ще встигнете походити босоніж, а весною краще продемонструвати свій стиль та вміння підкреслити жіночність теплими закритими моделями взуття. До того ж їх існує велика різноманітність, на будь-який смак.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
16.02.2023 09:35 415
4.8 // 5
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.