Вибір ЛОР-крісла

02.04.2024 в 08:15
710
Вибір ЛОР-крісла
ЛОР-крісло / Світлина: tghealth.com.ua
Компанія TgHealth представляє кілька практичних та універсальних моделей лор-крісел, які відрізняються оптимальним поєднанням ціни та якості.

При облаштуванні кабінету отоларинголога важливо підібрати не тільки необхідне обладнання, а й відповідні меблі, у тому числі й ЛОР-крісло. Це ключовий елемент, що забезпечує не лише проведення оглядів, та й виконання різних процедур.

Від правильного вибору ЛОР-крісла залежить комфорт пацієнта під час відвідування та зручність роботи лікаря.

Існує два основних типи ЛОР-крісел: для пацієнтів та для лікарів-отоларингологів. Перші зазвичай мають більш складну конструкцію і регулювання, що дозволяють створити оптимальне положення для проведення маніпуляцій. Такі крісла оснащені механізмами для регулювання положення спини, ніг та голови.

Вибір ЛОР-крісла

Крісла для лікарів, навпаки, найчастіше мають мінімалістичний дизайн, позбавлений зайвих елементів. Це забезпечує свободу рухів лікаря під час роботи. Зазвичай такі крісла оснащені лише регулюванням висоти і, у деяких випадках, поперековим упором.

При виборі ЛОР-крісла необхідно враховувати його функціональність, зручність як для пацієнта, так і для лікаря, а також якість матеріалів та надійність конструкції.

Правильно підібране крісло допоможе створити комфортні умови для проведення процедур, так і для роботи лікаря.

Переваги ЛОР-крісел від TgHealth

Компанія TgHealth представляє кілька практичних та універсальних моделей лор-крісел чеського виробництва, які відрізняються оптимальним поєднанням ціни та якості, довговічністю та чудовими функціональними характеристиками.

ЛОР-крісла можна розділити за типом механізмів регулювання: механічні та з електроприводом. Моделі з електроприводом забезпечують більш гладке регулювання положення і, хоч і коштують дорожче, вони зручніші у використанні.

Головною перевагою лор-крісел є можливість прийняти положення повністю горизонтально, а також оптимальне розташування підголівника незалежно від положення спинки.

Це робить такі крісла універсальними та придатними для використання не тільки в лор-кабінетах, а й в офтальмології, стоматології та косметології.

Всі пропоновані моделі мають відмінні експлуатаційні характеристики та розраховані на тривале та інтенсивне використання. Матеріали, що використовуються для оббивки, відповідають гігієнічним стандартам, що полегшує процес дезінфекції та чищення.

Механізми регулювання якісні та надійні, а каркас забезпечує стабільне розміщення на будь-якому покритті для підлоги.

Переваги ЛОР-крісел від TgHealth

Ключові аспекти при виборі ЛОР-крісла

Істотна відмінність сучасних ЛОР-крісел полягає в їхній багатофункціональності та здатності до регулювання в різних положеннях. Залежно від моделі лікар може регулювати:

  • Спинну секцію (наприклад, крісла з рівнем нахилу від 0 до 80 градусів).
  • Ніжну секцію.
  • Опори.
  • Висоту підголівника (якщо він є).
  • Висоту підлокітників.

Механізми регулювання можуть бути різними. Найсучаснішим, зручним та комфортним є електропривод, наприклад, у моделі Крісло ЛОР Golem. У більш простих моделях може бути певна кількість регулювань, і зміна конфігурації крісла доводиться робити вручну. Чим більше можливостей для регулювання висоти та положення, тим вища якість крісла.

Діапазон регулювання також впливає на його функціональність. Прості ЛОР-крісла підходять для стандартних процедур та оглядів у звичайних кабінетах. Але якщо у вашому кабінеті проводяться складні маніпуляції, варто розглянути більш складні моделі з широким спектром регулювань.

Наприклад, вертикальне положення підходить для огляду та видалення аденоїдів, діагностики захворювань середнього вуха, промивання середнього вуха, огляду мигдаликів, ендоскопічних втручань, промивання носових пазух та інших процедур.

Горизонтальне положення найбільш зручне для маніпуляцій в області далеких ділянок носоглотки, голосових зв'язок та трахеї.

Важливим показником є ​​надійність. Крісло повинне мати міцний сталевий каркас і бути виготовлене з довговічних, гіпоалергенних матеріалів.

М'яка оббивка створює додатковий комфорт для пацієнта та забезпечує тривалий термін служби. Вибір кольору матеріалу оббивки дозволяє вам підібрати відповідний стиль для вашого кабінету.

Конструкція крісла (розбірна або нерозбірна) може впливати на зручність транспортування.

І, нарешті, зверніть увагу на максимальне навантаження, яке може витримати крісло — це зазвичай близько 160-200 кг.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
02.04.2024 08:15 710
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.