Видалення зубного каменю у стоматології: що потрібно знати?

13.11.2021 в 02:40
453
Видалення зубного каменю у стоматології: що потрібно знати?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Віддаючи перевагу професійному очищенню зубів від каменю, можна досить швидко привести до ладу ротову порожнину.
Періодично людям потрібна така стоматологічна процедура, як професійна чистка зубів. Це важливо, оскільки саме в процесі очищення можна позбутися зубного каменю. Якщо ж цю процедуру не виконувати, то незабаром можуть початися проблеми як з яснами, так і з зубами.

Для того щоб швидко позбутися такої проблеми, як зубний камінь, потрібне професійне чищення зубів, що виконується кваліфікованим стоматологом. Від того, наскільки правильно буде видалений зубний камінь в Mydentist, залежить і те, якого результату буде досягнуто.

Основні симптоми зубного каменю

Щоб розуміти, чи потрібно вам комплексне чищення зубів, чи ні, слід звернути увагу на основні симптоми, за якими можна встановити зубний камінь.
  • Через активний розвиток бактерій у ротовій порожнині утворюється неприємний запах.
  • З часом ясна починають червоніти, а також набрякати.
  • У процесі очищення зубів може виникати кров.
  • Відтінок емалі поступово змінюється на більш темний.

Ефективні способи очищення зубного каменю

Щоб чистка зубів в Mydentist принесла очікуваний ефект, професійні стоматологи користуються різноманітними способами та технологіями.

Багато людей перед тим, як записатися на процедуру до стоматології, вивчають основні методики, доступні на даний момент. Знаючи, що саме являє собою кожна з них, можна вибрати саме ту, яка найкраще підійде в конкретній ситуації.

Ультразвукове очищення

Дане чищення від зубного каменю відрізняється від інших видів тим, що для його проведення застосовують відповідні ультразвукові коливання. По суті, ця методика включає кілька етапів. Спочатку виконується поступове видалення відкладень, а також шорсткості, які утворюються на емалі. Такі дії виконуються у вигляді відповідного устаткування.

Ця процедура відрізняється простотою реалізації. Але під час її проведення людина може відчувати певний дискомфорт.
Видалення зубного каменю у стоматології: що потрібно знати?

Air Flow

Щоб зробити поступове видалення м'яких відкладень, багато хто користується цією технологією. Серед основних переваг, які вона має, можна виділити кілька:
  • Обробку здійснюють за допомогою суміші, до складу якої входять вода та повітря. Додатково професіонали вводять абразивні компоненти, що позитивно впливає на процес.
  • Оскільки ця технологія вважається досить безпечною, її нерідко застосовують, якщо необхідне чищення зубів дітям.
Але вартість цієї технології більш висока, ніж вартість ультразвукової методики.

Лазерна технологія

Її досить часто застосовують як для очищення зубів, так і для проведення оперативного втручання, для обробки порожнини рота. За допомогою спеціально підібраного обладнання можна здійснювати очищення каменю у важкодоступних місцях. Наприклад, за допомогою лазера простіше зробити обробку пародонтальних кишень.

Віддаючи перевагу професійному очищенню зубів від каменю у стоматологічній клініці Mydentist, можна досить швидко привести до ладу ротову порожнину. При цьому тип технології можна вибрати самостійно.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
13.11.2021 02:40 453
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.