Вигідні пропозиції від Райффайзен Банку, якщо потрібно замовити карту для виплат

10.07.2024 в 20:22
486
Вигідні пропозиції від Райффайзен Банку, якщо потрібно замовити карту для виплат
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Обираючи Райффайзен Банк, ви отримуєте не тільки надійний фінансовий інструмент, але й партнера, який підтримуватиме ваші фінансові інтереси.

Вибір надійного банку, щоб замовити картку для виплат, є важливим рішенням, яке впливає на ваші фінанси та зручність обігу коштів. Райффайзен Банк вже багато років є одним із лідерів на фінансовому ринку України, який пропонує клієнтам надійні та зручні фінансові рішення. Якщо вам потрібно замовити карту для виплат — пропонуємо ознайомитись з основними його продуктами.

Зарплатні картки

Ви можете замовити картку в Райффайзен Банку, на яку будете отримувати свою заробітну плату. Банк надає можливість обрати карту, умови якої вам підходять найбільше. Серед доступних сьогодні:

  • Райфкартка — зручний інструмент для щоденних потреб з безкоштовним поповненням, зняттям готівки, переказами на інші картки та кешбеком за покупки;
  • картка АТБ від Райфу — вигідна тим, хто любить робити покупки в мережі супермаркетів АТБ, адже надає додаткові знижки та кешбек на визначені категорії;
  • Visa Fishka — дозволяє отримувати фішбек на паливо та кешбек за покупки на ОККО.

Будь-яку з цих карток ви можете відкрити онлайн всього за декілька хвилин! Для цього вам лише потрібно мати застосунок Дія з ID-карткою або закордонним паспортом і активувати Дія.підпис.

Картки для державних і соціальних виплат

картка Райффайзен Банк

Якщо ви маєте право на соціальні виплати від держави, їх також можна отримувати через картку для соціальних виплат від Райффайзен Банку. З нею ви нічого не платите за обслуговування, можете безкоштовно знімати готівку в будь-якому банкоматі України, поповнювати рахунок, оплачувати комунальні послуги та мобільний зв'язок без комісії.

Крім того, в Райффайзен Банку ви можете оформити картки для отримання інших видів державної допомоги.

Наприклад, картка єВідновлення передбачена для отримання допомоги від держави за пошкоджене через бойові дії житло. Лише держава може зараховувати кошти на картку єПідтримка. Саме на неї нараховують допомогу на проживання внутрішньо переміщені особи, яку ви також можете отримувати через Райффайзен Банк.

Спеціальна пропозиція для ветеранів

Для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також членів сімей загиблих (померлих) ветеранів, захисників і захисниць України Райффайзен Банк пропонує картку зі спеціальними умовами та пропозиціями від банку. Вона так і називається — "Вдячність", аби висловити пошану нашим захисникам.

банківська картка

Картка для ветеранів надає:

  • безкоштовне обслуговування;
  • перекази з картки на картку та зняття готівки в будь-якому банкоматі України без комісії;
  • підвищені відсотки за депозитом;
  • кешбек до 10% на визначені категорії.

Обираючи Райффайзен Банк для замовлення картки для виплат, ви отримуєте не тільки надійний фінансовий інструмент, але й партнера, який підтримуватиме ваші фінансові інтереси з високим рівнем сервісу та безпеки. Такий вибір забезпечить вам комфорт та спокій та надасть впевненості, що ваші фінансові операції знаходяться у надійних руках.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
10.07.2024 20:22 486
4.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.