Вишиванка — найгарячіший тренд 2023

08.07.2023 в 04:05
666
Вишиванка — найгарячіший тренд 2023
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Вишиванки сьогодні являються модним трендом №1 в Україні. Їх носять і на урочисті події, і як повсякденне вбрання.

Кожен українець, який любить свою країну та культуру, повинен мати в гардеробі хоча б одну вишиванку. Але не треба обмежуватися лише сорочками, адже дизайнери пропонують велике різноманіття моделей. Люди можуть носити сучасні вишиванки як повсякденний одяг або в якості вечірнього вбрання.

Великий вибір

Вишиванки сьогодні являються модним трендом №1 в Україні. Тому дизайнери виробляють багато різних моделей з їх використанням. В інтернет-магазині УкрМода можна знайти великий вибір одягу в традиційному українському стилі:

  • Традиційні сорочки.
  • Сучасні стилізовані блузи.
  • Костюми для чоловіків та жінок.
  • Жіночі сукні.
  • Светри та світшоти.
  • Взуття.
  • Аксесуари.

Жінки, чоловіки та діти можуть в кілька кліків поповнити власний гардероб стильним та якісним вбранням. Можна навіть сімейні комплекти замовити, щоб традиційне вбрання гармонійно доповнило традиційні сімейні цінності. При цьому варто звертати увагу на орнаменти, адже вони несуть в собі певну інформацію. Орнаменти, символи та фігури — це обереги, які захищають власників від різних негараздів та сприяють добробуту.

Вишиванка – найгарячіший тренд 2023

Універсальна мода

Традиційні вишиванки сьогодні вдягають, в основному, на якісь урочисті події. Для повсякденного носіння більшість людей обирає сучасний стиль, де класичні українські орнаменти вдало поєднані з модою XXI століття. В каталозі https://ukrmoda.ua/sukni-zhinochi/ можна побачити, як це виглядає, і вибрати щось для себе. Дизайнерські вишивані сукні представлені у різних кольорах та фасонах. Жінка в такому вбранні виглядає сучасно і модно, але разом з тим оригінально і патріотично.

Сучасні вишиванки органічно поєднуються з джинсами, кедами та іншими повсякденними речами і аксесуарами. В асортименті крамниці можна знайти також стилізоване взуття і аксесуари, щоб створити аутентичний образ або навпаки доповнювати ними простий сучасний одяг.

Чому УкрМода?

УкрМода — це спеціалізований магазин вишиванок, де можна знайти найбільший в країні вибір. На сторінках сайту представлені моделі на будь-який смак та забаганки. Покупці можуть вибрати як бюджетні фабричні моделі, так і ексклюзивні дизайнерські речі, пошиті в обмеженій кількості.

Завдяки вузькій спеціалізації, компанія може встановлювати ціни нижчі, ніж у конкурентів, чим обов’язково варто скористатися. На додачу тут регулярно проводяться різні акції, пропонуються знижки. Замовлення надсилаються по всій країні, завдяки співпраці з найкращими транспортними компаніями вони прибувають максимум за 5 днів.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
08.07.2023 04:05 666
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.