Який дитячий одяг купити в дитсадок?

18.05.2018 в 09:20
769
Який дитячий одяг купити в дитсадок?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Вагаєтесь, які саме речі потрібні дитині та в якій кількості? В цьому вам допоможе наша сьогоднішня стаття.
Вже зовсім скоро ваша дитина піде вперше в дитячий садочок? До таких змін у житті варто підготуватись. І один з етапів цієї підготовки — вибір одягу, який дочка чи син носитиме в садку.

Вагаєтесь, які речі потрібні та в якій саме кількості, брендовий дитячий одяг купити чи щось простеньке й бюджетне? За порадою ви можете податись до знайомих матусь і навіть вихователя. А ще сподіваємось, що впоратись з цим завданням вам допоможе і ця наша стаття.

Зручно і для дітей, і для вихователів

Якщо вашій дитині вже 5 років і вона вміє одягатись, тоді вимог до одягу значно менше. Але якщо малечі 2-3 роки й сама вона ще добре не дає собі раду з одяганням, тоді кожну річ слід підбирати ретельно: чи зможе вона її самостійно одягнути? Адже тоді ви полегшите життя і своїй дитині, і вихователям.

Погодьтесь, нікому не подобається бути останнім, слухати насмішки й підганяння: «Чому ти так довго? Вдягайся швидше? Скільки можна чекати?» І стояти в довгій черзі до виховательки, аби та застібнула кофту — теж не велика розвага. Тому краще купити дитячий одяг львів, який буде зручним та простим, тим самим зробити ще один крок для того, аби малечі подобалось ходити в садок.

Тому зверніть увагу на такі нюанси:
  • Краще, якщо на кофті чи футболці буде спереду малюнок, аби дитина знала, яким боком одягнути.
  • Одяг повинен бути таким, що легко знімається, вдягається, без шнурівок, ґудзиків.
  • Розріз має бути достатньо великим, аби малеча без проблем пропхала голову.
  • Для літа підберіть футболки та майки, для зими — реглани, футболки на довгий рукав.
  • Штани та джинси вибирайте на гумці, а не на ґудзиках. При цьому гумка не повинна бути надто тугою.
  • На одягу в садочок не має бути всяких бусин, які можна відірвати та запхати в рот чи ніс.
  • На речах з візерунками плями не такі помітні, як на однотонних футболках.
  • Краще обирати якісні речі перевірених фірм, адже вони довше прослужать та збережуть хороший вигляд.
  • Запитайте у вихователя, наскільки тепло в садочку, щоб підібрати відповідний одяг. Можливо, літом в кімнатах настільки тепло, що піжама не знадобиться, бо дитина спатиме в трусиках і майці.
дитячий одяг

А як щодо кількості?

Ви прекрасно знаєте, як швидко дітки вимазуються: то ложка супу вилилась, то запіканка впала на штанці, то не вдалось добігти до горшка. Тим паче, вихователі кажуть, що в перші дні навіть ті діти, які вдома вже давно просяться в туалет, часто можуть мати регрес. Тому в шафці дитини має бути як мінімум один запасний комплект одягу та одне запасне взуття. А 2-3 набори — звісно, краще.

Більшість досвідчених матусь розповідають, що вони купляють 5 комплектів одягу: по одному на кожен день і ще 2-3 запасних у шафку. Попри те, не варто відразу ж накупляти силу-силенну речей. Купіть найосновніше, а далі з часом зрозумієте, що ще варто докупити. Також обов’язково порадьтесь з вихователем: він розкаже вам про інші нюанси — одяг для прогулянки, фізкультури, температурні умови в садочку.

Бажаємо вдало підібрати достатню кількість одягу в садочок. І хай адаптація пройде легко і швидко!
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
18.05.2018 09:20 769
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.