Чи потрібні інструменти для майстра з манікюру?

20.03.2023 в 17:47
634
Чи потрібні інструменти для майстра з манікюру?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Повноцінний манікюр складається з поступових дій. Для кожної дії існує свій інструмент. Для різних клієнтів знадобиться і різний набір інструментів.

Без спеціальних інструментів неможливо зробити професійний манікюр. Вони забезпечують безпечну, швидку та якісну процедуру. Кожен окремий інструмент виконує свою функцію. Іноді одним інструментом можна виконати декілька різних дій. За допомогою інструментів можна виконати акуратний манікюр, ефект від якого буде досить тривалим. Протягом довгого часу ви зможете милуватися своїми доглянутими нігтиками.

Сьогодні важко уявити майстра, який не використовує у своїй роботі інструменти для манікюру. Звичайно для виконання якісної роботи потрібні і якісні інструменти. Вони мають бути у справному стані. Якщо є якась несправність, то краще замінити інструмент на новий. Цим краще не нехтувати. Адже це точно відобразиться на якості виконаної процедури негативно.

Перелік інструментів для надання нігтьового сервісу

Повноцінний манікюр складається з поступових дій. Для кожної окремої дії існує свій прилад. Для різних клієнтів знадобиться і різний набір інструментів. Адже у кожної людини є індивідуальні особливості.

інструменти для манікюру

Класичний набір для обрізного манікюру складається з найбільшої кількості інструментів:

  • пилочка для придання нігтям форми;
  • манікюрні ножиці;
  • тример (позбавлятися від кутикули);
  • пушер (відсовувати кутикулу)
  • кусачки;
  • баф (обробляти нігтьову пластину).

Європейський манікюр не передбачає використання ножиць. Для нього достатньо мати апельсинову паличку, пилочку, пемзу та баф. Апаратний манікюр також не має у своєму переліку ріжучі прилади. Він робиться за допомогою фрезеру з різними насадками.

Безумовно кожен професійний майстер має пилочку, кусачки, баф. Такі інструменти спеціалісти мають не в одному екземплярі. Наприклад, кожна нігтьова пластина має свій рельєф, тому потребує використання пилочки різної абразивності.

На що звертати увагу, обираючи манікюрний набір

Щоб забезпечити професійний манікюр, треба спочатку обрати надійний інструмент. Зазвичай таке приладдя виготовляється з високоякісної сталі та добре заточується. Також треба переконатись, що матеріал не деформується після регулярної стерилізації. Поверхня інструментів повинна бути гладкою. Буде плюсом, якщо у комплекті до них будуть йти чохли для зберігання.

Щодо пилочок та бафів, то варто дивитись на їх поверхню, наскільки вона якісна. Дуже делікатними до нігтьової пластини є скляні інструменти з напиленням. Як бачимо, сфера нігтьовому сервісу має багато своїх нюансів. І їх потрібно обов’язково враховувати.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
20.03.2023 17:47 634
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.