Дитячий гардероб, який буде радувати і малюка, і батьків

Вчера в 18:37
121
Дитячий гардероб, який буде радувати і малюка, і батьків
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Незалежно від віку дитини, базовий дитячий гардероб значно спрощує життя не тільки їй, але й батькам.

Набір одягу в дитячому гардеробі змінюється залежно від віку. Так, з 5-6 років малюку потрібно більше речей на щодень та для певних активностей. Якщо хлопчачі сорочки та блузки для дівчаток краще пасуватимуть до свят чи офіційних подій, то для гри в парку знадобиться щось зручніше. Що саме має бути у шафі дитини, розповідаємо далі.

База дитячого гардероба

Незалежно від віку дитини, базовий гардероб значно спрощує життя не тільки їй, але й батькам. Адже речі універсальні та добре комбінуються між собою. Потрібний повсякденний комплект? Футболка, штани та кардиган — ідеальний варіант. Чи щось більш ошатне на свято? Замініть футболку сорочкою або блузкою — і комплект готовий.

дитячий одяг

Базовими вважаються речі:

  • в міру вільного крою;
  • комфортної посадки;
  • з мінімумом декору та фурнітури;
  • нейтральних кольорів (бежевий, блакитний, білий, чорний, синій тощо);
  • без яскраво вираженої стилістики.

Проте не всі діти погодяться носити щось настільки нейтральне. Тому за можливості звертайте увагу хоча б на фасон, щоб дитині було зручно рухатися та гратися протягом дня.

У виборі кольорів та декору варто іноді поступитися малюкові або зійтися лише на декількох яскравих речах. Це можуть бути кольорові кеди або кросівки, що світяться у темряві, шкарпетки з малюнками, незвичайні аксесуари для волосся, шапки та кепки тощо.

яскраве дитяче взуття

Деякі дитячі хобі також потребують особливої форми одягу. Заняття спортом — зручних речей, які не заважатимуть виконанню вправ, малювання чи майстрування з різних матеріалів — одягу, який захищає від потрапляння фарб, пластиліну або глини на шкіру, легко переться та довго носиться.

Тканини, фасони, принти та кольори

На щодень комфортніше буде в одязі з натуральних тканин. Бавовняна футболка влітку забезпечить нормальну вентиляцію, а вовняний джемпер насправді зігріє в морозну погоду. А от синтетичні матеріали (поліестер, еластан) — це найкращий варіант для занять спортом (гімнастики, тренувань у спортивному залі, плавання тощо). Вони легко набувають необхідної форми, сидять по фігурі та не обмежують рухів.

Щодо зовнішнього вигляду речей, то варто ще перед покупкою оцінити поєднуваність кольорів та принтів між собою. За збалансованої комбінації весь комплект виглядатиме охайним та зібраним.

Проте не варто зовсім обмежувати дитину у виборі одягу: дозволяйте їй самій підбирати собі речі хоча б раз на тиждень. Це дозволить швидше та легше сформувати її персональний стиль та відчуття того, що має гарний вигляд.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
Вчера 18:37 121
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.