Як вибрати хостинг під WordPress

29.07.2024 в 16:44
511
Як вибрати хостинг під WordPress
Ілюстрація / Світлина з відкритих джерел
Для більшості користувачів дуже зручною буде опція автоматичної установки CMS.

Така CMS як WordPress має свої технічні вимоги, які обов'язково повинні враховуватись при виборі хостингу. Правильно обраний хостинг під WordPress буде гарантією того, що проблем ні в налаштуванні цієї CMS, ні з її подальшим функціонуванням не виникне.

Параметри: що потрібно знати про хостинг для системи

WordPress є одним із найбільш затребуваних рішень з існуючих. Це означає, що вона буде сумісна практично зі всіма хостингами, але при цьому є параметри, на які слід звернути особливу увагу:

  • PHP має бути версії не менше ніж 5.2.4. А ще краще слідувати рекомендаціям системи та вибирати провайдера, який пропонує версію 5.6 та вище;
  • розмір дискового простору буде безпосередньо залежати від кількості файлів, що розміщуються. Наприклад, для сайту-візитки та блогу буде достатньо й одного гіга, а ось для більш навантажених сайтів місця потрібно більше;
  • версія бази даних MySQL має бути мінімум 5.0, а краще – вищою.

Якщо хостинг відповідає цим вимогам, його можна розглядати для розміщення ресурсу на движку, а якщо ні, то його завантаження як мінімум буде сильно довгим.

Важливо враховувати репутаційні показники хостинг-провайдера: компанія, що зарекомендувала себе з позитивного боку, швидше за все пропонуватиме послуги, які хоча б мінімально відповідаю вимогам такої поширеної CMS.

Як вибрати хостинг за додатковими параметрами

Як вибрати хостинг під WordPress

Для більшості користувачів дуже зручною буде опція автоматичної установки CMS. Вона буде особливо доречною для тих, хто ніколи не вивантажував ресурси на хостинг. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу навіть новачок легко впорається із поставленим завданням. Але для того, щоб сайт стабільно працював, вже знадобиться грамотна технічна підтримка, тому на цей момент при виборі хостингу слід звертати особливу увагу.

Звичайно, при виборі ідеального варіанта слід також дивитися і на вартість хостингу. На ринку є безкоштовні пропозиції, більшість із них дійсно дозволяють запускати сайт, проте ніхто не дасть гарантії, що він працюватиме швидко і без збоїв, тому найкращим рішенням буде платний хостинг від QHost, який буде мати більш якісну підтримку. До того ж вона буде цілодобовою. Це означає, що якщо щось сталось, ви можете звернутися до кмопанії в будь-який момент та отримати допомогу.

Вартість послуг хостинг-провайдерів може бути різною, при виборі слід звертати увагу на тариф, який відповідає технічним вимогам сайту.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
29.07.2024 16:44 511
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.