Вхідні двері: особливості вибору

27.01.2024 в 02:40
685
Вхідні двері: особливості вибору
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Щоб серед безлічі різноманітних виробів підібрати найвдалішу модель, слід звернути увагу на декілька моментів.

Кожен власник квартири чи приватного будинку хоче не замислюватись про ізоляцію свого житла від холоду, сторонніх шумів та проникнення сторонніх. Для цього потрібно встановити якісні вхідні двері, здатні не лише прикрасити інтер'єр, а й забезпечити високий рівень безпеки та комфорту. Багато їх представлено на сайті https://holz.ua/ua/dveri/vhodnye по доступним цінам.

Теплоізоляція – це важливо

На вуличні двері впливають зовнішні природні чинники. Саме тому при виробництві конструкцій велика увага приділяється їхньому утепленню. Підвищити тепло- та шумоізоляційні властивості дверних блоків можна різними способами:

  • ущільнювачами, які розташовуються по периметру дверей та запобігають попаданню всередину холодного повітря, шуму. Завдяки щільному приляганню ущільнювач герметизує всі стики. Найнадійнішим є гумовий ущільнювач, який залишається стійким до зовнішніх дій;
  • утеплювачами, що розташовуються в порожнинах дверного полотна. Для цього використовують мінеральну вату, пінопласт;
  • декоративними панелями. Найчастіше вони монтуються із внутрішньої сторони, сприяють усуненню звукових коливань та підвищенню теплоізоляції.

Окремо варто сказати про утеплення дверей. Між каркасом та ребрами жорсткості залишається простір, який заповнюється різними матеріалами: мінеральною ватою, пінополіуретаном, піноплексом.

До речі, утеплюються та внутрішні порожнини металевого профілю. Чим якісніший матеріал утеплення, тим вищий шанс, що у двері не залишиться містків холоду.

Вхідні двері: особливості вибору

Як вибрати металеві вхідні двері

Щоб серед безлічі різноманітних виробів підібрати найвдалішу модель, слід звернути увагу на такі критерії:

  1. Конструкція. Каркаси вхідних дверей повинні бути виконані із міцних та якісних матеріалів.
  2. Якість сталі. Саме на цей пункт покупцям потрібно звернути особливу увагу при виборі дверей, оскільки якість дверного полотна залежить від виду прокату сталі. Високу міцність і жорсткість має сталь холоднокатана, але для економії деякі виробники використовують гарячекатану сталь.
  3. Товщина листів. Для дверного полотна грамотних виробників характерна товщина щонайменше 70 мм, з товщиною листів у межах 1-1.5 мм.
  4. Дверні петлі. Ці елементи дверної конструкції існують двох видів: накладні відкритого типу та приховані врізні. Перший вид петель досить простий у пристрої. Вони встановлюються зовні та витримують вагу масивних дверей. Але в таких петлях є недолік — вони завжди на увазі, що дозволяє зловмиснику легко і просто зрізати їх.

Оптимальними петлями є приховані врізні, що знаходяться в спеціальних пазах, які не дозволяють відкрити двері повністю.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
27.01.2024 02:40 685
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.